åbent hele året!

Nu er det tid for at bestille sommerferien 2017 på Bornholm. Kontakt os og hør om ledige dage!

Vi tilbyder ophold med sjæl i et hyggeligt og uformelt miljø! Vi holder åbent hele året og vi er et godt alternativ for erhvervsrejsende. Vi er også gode til at sørge for jer, mens I holder jeres møder eller kurser her. Døgnet rundt er det muligt at købe øl, vin, vand og snacks samt spiritus.

Lystfiskeri er det altid sæson for på Bornholm, sommer som vinter. Men nu er det højsæson! Se nærmere på Lystfiskeri.

Find os også på Facebook, se Links og nyd billederne fra Bornholm på forskellige årstider!

Tines Gjestehûz, det tidligere Pension Mary, er et hyggeligt, familiedrevet pensionat beliggende ned til den smukke og dramatiske klippefyldte bornholmske nordøstkyst. Tæt på såvel byliv som natur. Restauranter og forretninger, strand og skov og gode fiskepladser langs kysten findes alt sammen inden for få hundrede meter.

Tines Gjestehûz holder åbent for overnatninger med morgenmad hele året. Desuden afholder vi forskellige arrangementer på Tines Gjestehûz såsom kunstudstillinger og -vandringer, eftermiddage med levende musik, foredrag ol.

Kristine Fangel, Tine, er økonom og har arbejdet med kunst og kultur de sidste 20 år. Tine er født i Mo i Rana i det nordlige Norge og har boet det meste af sit liv på Østlandet, men også i Sverige og Argentina. Med alt dette i bagagen har hun formået at skabe et enestående og meget personligt familiepensionat - et hyggeligt sted at holde ferie med hjerterum og “højt til loftet”. Ferie i Allinge-Sandvig er ferie på Tines Gjestehûz - hele året!

Tines Gjestehûz er klassifiseret til to stjerner af HORESTAs klassifikationsnævn.​

Navnet Tines Gjestehûz er en blanding af norsk og bornholmsk. Gjeste er norsk og hûz (huiz er vel den nærmeste udtale) er bornholmsk for hus. På dansk ville man skrive Tines Gæstehus og på norsk Tines Gjestehus.

Kunstferie? Aktivferie? Lystfiskerferie? Oplevelsesferie? Gourmetferie? Naturferie? Afslapningsferie? Cykelferie? Familieferie? Strandferie? Badeferie? Motorcykelferie? Juleferie? Sommerferie? Påskeferie? Møder? Kurser? Eller det hele!

På Tines Gjestehûz!​

Tines Gjestehûz er for dig, der gerne vil opleve noget mere personligt end et typisk hotel.

Bag pensionatet står Tine, der sørger for at skabe en god og personlig atmosfære, så det er mere end blot et sted at overnatte.

En afslappet stemning, hjemmelavet morgenmad med Fair Trade og økologiske produkter samt lejlighedsvis aktiviteter og koncerter i haven er med til at gøre pensionatet til noget helt særligt, både for børnefamilier, livsnydere og forretningsfolk.

De 19 værelser har plads til ca. 40 gæster og du kan leje hele stedet, hvis du vil holde fødselsdag eller fest. Bemærk, at Tines Gjestehûz er åbent hele året!​

Nu er det tid for at bestille sommerferien 2017 på Bornholm. Kontakt os og hør om ledige dage!

Vi tilbyder ophold med sjæl i et hyggeligt og

uformelt miljø ! Vi holder åbent hele året og vi er

et godt alternativ for erhvervsrejsende.

Vi er også gode til at sørge for jer, mens I holder jeres møder eller kurser her.​

KONTAKT

Tines Gjestehûz

CVR: 31307082


Strandvejen 49
DK - 3770 Allinge


Telefon: (+45) 56 48 03 33

FIND OS​

Tines Gjestehuz v/Else Kristine Fangel
Strandvejen 49
DK - 3770 Allinge

ANBEFALET AF