Natur og omgivelser

​Det smukke nordbornholm er et område, der bærer præg af klipper, heder, skov og ikke mindst den dramatiske klippekyst afbrudt af de fineste sandstrande. Et sandt eldorado for folk med kærlighed til cykel- og gåture. Eller kystfiskeri. Eller måske daseferie . . .


Lige her på Strandvejen - mellem de to idylliske tvillingebyer Allinge og Sandvig - ligger Tines Gjestehûz. Bylivet byder på butikker af enhver slags, kunsthåndværk, røgerier, caféer og gode restaurenter.

Vil man have et tilbageblik i historien, vidner ruiner, helleristninger og andre fortidsminder om livet i fordums tid.

Kunst og kultur er der også rig mulighed for at fordybe sig i: Bornholms Kunstmuseum, Gudhjem Museum og Oluf Høst Museet for blot at nævne nogle i nærheden. Der er desuden adskillige private gallerier i Allinge og Sandvig med skiftende udstillinger.​

Tines Gjestehûz er for dig, der gerne vil opleve noget mere personligt end et typisk hotel.

Bag pensionatet står Tine, der sørger for at skabe en god og personlig atmosfære, så det er mere end blot et sted at overnatte.

En afslappet stemning, hjemmelavet morgenmad med Fair Trade og økologiske produkter samt lejlighedsvis aktiviteter og koncerter i haven er med til at gøre pensionatet til noget helt særligt, både for børnefamilier, livsnydere og forretningsfolk.

De 19 værelser har plads til ca. 40 gæster og du kan leje hele stedet, hvis du vil holde fødselsdag eller fest. Bemærk, at Tines Gjestehûz er åbent hele året!​

Nu er det tid for at bestille sommerferien 2017 på Bornholm. Kontakt os og hør om ledige dage!

Vi tilbyder ophold med sjæl i et hyggeligt og

uformelt miljø ! Vi holder åbent hele året og vi er

et godt alternativ for erhvervsrejsende.

Vi er også gode til at sørge for jer, mens I holder jeres møder eller kurser her.​

KONTAKT

Tines Gjestehûz

CVR: 31307082


Strandvejen 49
DK - 3770 Allinge


Telefon: (+45) 56 48 03 33

FIND OS​

Tines Gjestehuz v/Else Kristine Fangel
Strandvejen 49
DK - 3770 Allinge

ANBEFALET AF