åbent året rundt

Og det er nu, du skal bestille, hvis du vil holde sommerferie på Bornholm i 2018!

Kontakt os og book et værelse i din foretrukne uge.

Vi tilbyder et ophold med sjæl i et hyggeligt og uformelt miljø med personlig kontakt til alle vore gæster. Vi holder åbent året rundt og er således et prisvenligt alternativ for erhvervsrejsende. Vi ved også, hvordan man tager sig godt af jer, hvis I vil afholde kursus eller møde her. Tines Gjestehûz er åbent for overnatning med morgenbuffet hele året. Desuden afholder vi forskellige arrangementer i haven eller i salen, såsom kunstudstillinger, foredrag eller optræden med levende musik.

Tines Gjestehûz er et hyggeligt familiepensionat, som ligger præcis midt imellem Allinge og Sandvig. De to bygninger er omgivet af en stor klippehave som både rummer naturlig vegetation og smukt anlagte plæner og blomsterbede. Fra haven er der et flot vue over vandet.

Kristine Fangel, eller Tine, som hun foretrækker det, har en uddannelse inden for økonomi, men har i de sidste 20 år beskæftiget sig med kunst og kultur. Hun er født i Mo i det nordlige Norge, men har boet det meste af sit liv i området omkring Oslo. Inden hun flyttede til Danmark, har hun rejst meget med længere ophold i blandt andet Sverige og Argentina.

Med indtryk fra hele verden har hun nu skabt et enestående og meget personligt familiepensionat, fuld af hjerterum, højt til loftet og med frit udsyn. Havet, himlen og lyset går igen i indretningen af værelser og opholdsrum. Navnet Tines Gjestehûz er en syngende blanding af norsk og bornholmsk. Gjest er norsk for gæst, og hûz er bornholmsk udtale af hus.

Navnet Tines Gjestehûz er en blanding af norsk og bornholmsk. Gjeste er norsk og hûz (huiz er vel den nærmeste udtale) er bornholmsk for hus. På dansk ville man skrive Tines Gæstehus og på norsk Tines Gjestehus.

Kunstferie? Aktivferie? Lystfiskerferie? Oplevelsesferie? Gourmetferie? Naturferie? Afslapningsferie? Cykelferie? Familieferie? Strandferie? Badeferie? Motorcykelferie? Juleferie? Sommerferie? Påskeferie? Møder? Kurser? Eller det hele!

På Tines Gjestehûz!​

Tines Gjestehûz er for dig, der gerne vil opleve noget mere personligt end et typisk hotel.

Bag pensionatet står Tine, der sørger for at skabe en god og personlig atmosfære, så det er mere end blot et sted at overnatte.

En afslappet stemning, hjemmelavet morgenmad med Fair Trade og økologiske produkter samt lejlighedsvis aktiviteter og koncerter i haven er med til at gøre pensionatet til noget helt særligt, både for børnefamilier, livsnydere og forretningsfolk.

De 19 værelser har plads til ca. 40 gæster og du kan leje hele stedet, hvis du vil holde fødselsdag eller fest. Bemærk, at Tines Gjestehûz er åbent hele året!​

Bestil sommerferien 2019 nu!

Vi tilbyder ophold med sjæl i et hyggeligt og

uformelt miljø ! Vi holder åbent hele året og vi er

et godt alternativ for erhvervsrejsende.

Vi er også gode til at sørge for jer, mens I holder jeres møder eller kurser her.​

Kontakt os via mail info@gjestehuz.dk eller telefon 56 48 03 33

KONTAKT

Tines Gjestehûz

CVR: 31307082


Strandvejen 49
DK - 3770 Allinge


Telefon: (+45) 56 48 03 33

ANBEFALET AF