Fest/kursus/konference

Spisesalen er perfekt til din fest, mindre konferencer, kurser og møder. Her er der tilgang til tekniske hjælpemidler og siddeplads til godt 50. Der er køkken som der kan disponeres over. Hele haven kan også benyttes til forskellige aktiviteter.

Vi arrangerer ophold med overnatning, ture ud på øen, musik og underholdning samt fuld forplejning. Lej et helt pensionat til din fest ! Kontakt os for tilbud og nærmere oplysninger.

Vi har med succes stået for og lagt hus til en del møder. Vi sørger for alt det praktiske vedrørende opholdet, så deltagerne kan koncentrere sig om arbejdet. Kontakt os for oplysninger og referencer.

Derudover arrangerer vi med mellemrum forfatterseminar og kunst-weekends for blot at nævne nogle af mulighederne. Vi afholder i år igen en række kurser i billedkunst, malekurser, sammen med Danmarks mindste Kunstskole. Se Kurser/arrangementer 2014.​

Tines Gjestehûz er for dig, der gerne vil opleve noget mere personligt end et typisk hotel.

Bag pensionatet står Tine, der sørger for at skabe en god og personlig atmosfære, så det er mere end blot et sted at overnatte.

En afslappet stemning, hjemmelavet morgenmad med Fair Trade og økologiske produkter samt lejlighedsvis aktiviteter og koncerter i haven er med til at gøre pensionatet til noget helt særligt, både for børnefamilier, livsnydere og forretningsfolk.

De 19 værelser har plads til ca. 40 gæster og du kan leje hele stedet, hvis du vil holde fødselsdag eller fest. Bemærk, at Tines Gjestehûz er åbent hele året!​

Bestil sommerferien 2019 nu!

Vi tilbyder ophold med sjæl i et hyggeligt og

uformelt miljø ! Vi holder åbent hele året og vi er

et godt alternativ for erhvervsrejsende.

Vi er også gode til at sørge for jer, mens I holder jeres møder eller kurser her.​

Kontakt os via mail info@gjestehuz.dk eller telefon 56 48 03 33

KONTAKT

Tines Gjestehûz

CVR: 31307082


Strandvejen 49
DK - 3770 Allinge


Telefon: (+45) 56 48 03 33

ANBEFALET AF