Pensionatet​

Tines Gjestehûz ligger midtvejs mellem Allinge og Sandvig. Selv om de to byer ikke er store, er der ikke mindre end fire små havne med masser af liv og stemning. Her er også butikker, gallerier, cafeer og restauranter af mange slags. Bornholms afvekslende natur med skov, hede og højmose begynder lige i vores klippebaghave! Men her er også rige muligheder for sol, sand og vand. Du kan dase eller dyrke sport på en af Danmarks mest spektakulære badestrande 500 m herfra.

Vi holder åbent hele året - og Bornholm er et besøg værd året rundt! Vi er et godt alternativ til svigermors sofa, hvis du skal besøge familie og venner; og til dig, der skal arbejde herovre i en periode, har vi også et konkurrencedygtigt tilbud. Du kan altid bestille et dobbeltværelse til dig alene - og til en meget fornuftig pris.

Tines Gjestehûz består af to bygninger i en 3800 m2 stor klippehave. Hovedhuset er bygget i 1898 - annekset kom til i 70-erne. Gjestehûzet består af 19 værelser og har plads til ca. 40 gæster. Alle værelser har bad og er udstyret med køleskab. Der er fem enkeltværelser, men de fleste rum kan benyttes af 2-3 personer. Værelserne har udsigt mod havet eller klippehaven. Alle lokaler er røgfrie, men den ene bygning har en overdækket svalegang med borde og stole, hvor man kan sidde i læ og nyde sin tobak.

Morgenmaden serveres i spisesalen, men kan nydes uden for på terrassen. Tines Gjestehûz bruger Fair Trade produkter og har økologiske varer på morgenbordet.​​

Der er døgnet rundt mulighed for at købe kolde øl og vand samt vin, spiritus og snacks i spisesalen. Der er gratis kaffe og te.

Klippehaven kan benyttes til leg eller boldspil. Man kan også vælge at slappe af i en liggestol til lyden af fuglesang og bølgernes brusen. Der er mange spændende små pladser i haven – og her må man gerne grille sin egen mad.

I spisesalen kan der dækkes op til godt 40 personer. Det er muligt at holde sine selskaber, kurser eller seminarer her.

Tines Gjestehûz holder åbent hele året og tilbyder ophold med sjæl!

Vi samarbejder med andre pensionater i 'Familiepensionaterne på Nordlandet'. De bliver drevet med samme, stærke forsæt: At vore gæster skal nyde deres ferie i afslappende, velordnede omgivelser. Vi kan i fællesskab tilbyde ophold for større grupper. Kontakt os for nærmere oplysninger.

VI HOLDER ÅBENT HELE ÅRET!

Tines Gjestehûz er for dig, der gerne vil opleve noget mere personligt end et typisk hotel.

Bag pensionatet står Tine, der sørger for at skabe en god og personlig atmosfære, så det er mere end blot et sted at overnatte.

En afslappet stemning, hjemmelavet morgenmad med Fair Trade og økologiske produkter samt lejlighedsvis aktiviteter og koncerter i haven er med til at gøre pensionatet til noget helt særligt, både for børnefamilier, livsnydere og forretningsfolk.

De 19 værelser har plads til ca. 40 gæster og du kan leje hele stedet, hvis du vil holde fødselsdag eller fest. Bemærk, at Tines Gjestehûz er åbent hele året!​

Bestil sommerferien 2019 nu!

Vi tilbyder ophold med sjæl i et hyggeligt og

uformelt miljø ! Vi holder åbent hele året og vi er

et godt alternativ for erhvervsrejsende.

Vi er også gode til at sørge for jer, mens I holder jeres møder eller kurser her.​

Kontakt os via mail info@gjestehuz.dk eller telefon 56 48 03 33

KONTAKT

Tines Gjestehûz

CVR: 31307082


Strandvejen 49
DK - 3770 Allinge


Telefon: (+45) 56 48 03 33

ANBEFALET AF