Natur og omgivelser

Nordbornholm har en afvekslende natur, både med klipper, højmoser, overdrev, skov og små søer og vandløb. Og ikke mindst det bornholmske vartegn Hammerknuden og klippekysten mod øst og mod vest. Der er endda en sandstrand eller to på Nordbornholm, så man behøver ikke tage helt ned til Dueodde!

Tines Gjestehûz ligger på Strandvejen, midt imellem Allinge og Sandvig. I de to byer finder man butikker med dagligvarer, men også gallerier, kunsthåndværk, røgerier, caféer og gode restauranter. 

Hvis du vil slippe for bilen og ikke har din egen cykel med, kan du leje en cykel hos os. Desuden har Bornholm god dækning med offentlig transport. Bussen kører næsten til døren ved Tines Gjestehûz – kun 100 m til stoppested Kongeskærskolen. www.bat.dk

​Men hvis du ønsker at blive kørt helt til døren kan vi tilbyde shuttle-service til og fra færgeeller lufthavn, samt billige udflugter rundt på øen med minibus, hvis du er i en gruppe på mindst fem personer. www.bornholmsminibus.dk

 

Hammershus, Bornholms Kunstmuseum ved Helligdommen og Oluf Høst Museet i Gudhjem ligger i cykleafstand. Grønbechs Gård i Hasle, Middelaldercentret i Østerlars og Baltic Sea Glass lige syd for Melsted kan bekvemt nås med bus, hvis man ikke er til længere cykelture. 

Du kan finde meget mere information om de oplevelser, Bornholm har at byde på, ved at besøge siden: www.bornholm.info . Her finder du også nyttige links til f.eks. transport, spisesteder og naturoplevelser.

Tines Gjestehûz er for dig, der gerne vil opleve noget mere personligt end et typisk hotel.

Bag pensionatet står Tine, der sørger for at skabe en god og personlig atmosfære, så det er mere end blot et sted at overnatte.

En afslappet stemning, hjemmelavet morgenmad med Fair Trade og økologiske produkter samt lejlighedsvis aktiviteter og koncerter i haven er med til at gøre pensionatet til noget helt særligt, både for børnefamilier, livsnydere og forretningsfolk.

De 19 værelser har plads til ca. 40 gæster og du kan leje hele stedet, hvis du vil holde fødselsdag eller fest. Bemærk, at Tines Gjestehûz er åbent hele året!​

Bestil sommerferien 2019 nu!

Vi tilbyder ophold med sjæl i et hyggeligt og

uformelt miljø ! Vi holder åbent hele året og vi er

et godt alternativ for erhvervsrejsende.

Vi er også gode til at sørge for jer, mens I holder jeres møder eller kurser her.​

Kontakt os via mail info@gjestehuz.dk eller telefon 56 48 03 33

KONTAKT

Tines Gjestehûz

CVR: 31307082


Strandvejen 49
DK - 3770 Allinge


Telefon: (+45) 56 48 03 33

ANBEFALET AF