Oplevelser

​OG OPLEVELSESPAKKER

Lystfiskeri


Der er har aldrig langt til gode fiskepladser langs kysten fra Tines Gjestehûz. Faktisk findes en af de rigtig gode lige ud for pensionatet.

Check i Lystfisker

Kontakt os for nærmere oplysninger. Vi kan hjælpe dig sammen med www.lystfiskerguide.com!

Kunst, kultur og natur

Tine har bred erfaring, når det gælder arrangementer og kan skræddersy oplevelsesferier indenfor områderne kunst, kultur og natur. F.eks kan der arrangeres male-, tegne-, keramik- , glas- og skrivekursus i samarbejde med bornholmske kunstnere eller via Tines norske netværk. Vi arbejder i øjeblikket med at sammensætte ophold med guidede ture, foredrag og film om kunstnernes Bornholm i samarbejde med Andreas Nemo Østergård, kunstmaler mm.

Den Bornholmske natur kan opleves med hjælp fra lokale guider eller Tines egne erfaringer…. Hvad med ”mystiske” nætter på Bornholm? Stjernehimmelen over Bornholm er fantastisk om vinteren!

Arrangementer

Igen i 2013 var Tines Gjestehûz en af sponsorerne for Wonderfestiwall'en ved Hammershus.

Programmet for 2014 kan findes på www.wonderfestiwall.dk

To andre arrangementer fylder også tidligt pensionatet op. Allinge Jazz Festival, www.allingejazz.dk , og Trade and Aid koncerten på Hammershus, www.global-trade.dk

Tjek disse og bestil ophold til oplevelser i 2014 allerede nu!​

Tines Gjestehûz er for dig, der gerne vil opleve noget mere personligt end et typisk hotel.

Bag pensionatet står Tine, der sørger for at skabe en god og personlig atmosfære, så det er mere end blot et sted at overnatte.

En afslappet stemning, hjemmelavet morgenmad med Fair Trade og økologiske produkter samt lejlighedsvis aktiviteter og koncerter i haven er med til at gøre pensionatet til noget helt særligt, både for børnefamilier, livsnydere og forretningsfolk.

De 19 værelser har plads til ca. 40 gæster og du kan leje hele stedet, hvis du vil holde fødselsdag eller fest. Bemærk, at Tines Gjestehûz er åbent hele året!​

Bestil sommerferien 2019 nu!

Vi tilbyder ophold med sjæl i et hyggeligt og

uformelt miljø ! Vi holder åbent hele året og vi er

et godt alternativ for erhvervsrejsende.

Vi er også gode til at sørge for jer, mens I holder jeres møder eller kurser her.​

Kontakt os via mail info@gjestehuz.dk eller telefon 56 48 03 33

KONTAKT

Tines Gjestehûz

CVR: 31307082


Strandvejen 49
DK - 3770 Allinge


Telefon: (+45) 56 48 03 33

ANBEFALET AF