Pensionat med hyggelige omgivelser

Søger du et hyggeligt pensionat pĂĄ Bornholm? SĂĄ er vi de helt rette. Vi holder ĂĄbent hele ĂĄret og byder dig velkommen som gæst til enhver anledning. 

​

Vores pensionat har masser af liv og stemning. Vi er beliggende i Allinge nær Sandvig pĂĄ Bornholm. Her har vi gæster fra hele Danmark. Nær pensionatet er ogsĂĄ butikker, gallerier, cafeer og restauranter af mange slags. 

​

Omkring vores pensionat finder du også afvekslende natur med skov, hede og højmose, som begynder lige i vores klippebaghave! Men her er også rige muligheder for sol, sand og vand. Du kan dase eller dyrke sport på en af Danmarks mest spektakulære badestrande 500 m. herfra.

​

​Besøg vores pensionat året rundt

Vi holder åbent hele året - og Bornholm er et besøg værd året rundt! Vores pensionat er et godt alternativ til svigermors sofa, hvis du skal besøge familie og venner; og til dig, der skal arbejde herovre i en periode, har vi også et konkurrencedygtigt tilbud. Du kan altid bestille et dobbeltværelse til dig alene - og til en meget fornuftig pris. Se mere om overnatning her.

​

Tines Gjestehûz består af to bygninger i en 3800 m2 stor klippehave. Hovedhuset er bygget i 1898 - annekset kom til i 70-erne. Gjestehûzet består af 19 værelser og har plads til ca. 40 gæster. Alle værelser har bad og er udstyret med køleskab. Se priserne her.

​

Der er fem enkeltværelser, men de fleste rum kan benyttes af 2-3 personer. Værelserne har udsigt mod havet eller klippehaven. Alle lokaler er røgfrie, men den ene bygning har en overdækket svalegang med borde og stole, hvor man kan sidde i læ og nyde sin tobak. 

Morgenmad pĂĄ pensionatet

Morgenmaden serveres i spisesalen, men kan nydes uden for på terrassen. Tines Gjestehûz bruger Fair Trade produkter og har økologiske varer på morgenbordet. Døgnet rundt er der mulighed for at købe kolde øl og vand samt vin, spiritus og snacks i spisesalen. Der er gratis kaffe og te.

​

Aktiviteter i haven og omgivelserne

Klippehaven kan benyttes til leg eller boldspil. Man kan også vælge at slappe af i en liggestol til lyden af fuglesang og bølgernes brusen. Der er mange spændende små pladser i haven – og her må man gerne grille sin egen mad. Se billeder af stedet her. Du kan også se billeder af omgivelserne her.

​

I spisesalen kan der dækkes op til godt 40 personer. Det er muligt at holde sine selskaber, kurser eller seminarer her.

​

Pensionater på Bornholm – et fælles samarbejde

Vi samarbejder med andre pensionater i 'Familiepensionaterne på Nordlandet'. De bliver drevet med samme, stærke forsæt: At vores gæster skal nyde deres ferie i afslappende, velordnede omgivelser. Vi kan i fællesskab tilbyde ophold for større grupper.

​

Ring og hør mere eller book tid

Lyder vores pensionat som noget for dig, er du altid velkommen til at kontakt os og modtage et godt tilbud på overnatning eller booke din tid direkte her på siden. Du kan altid ringe til os på 56 48 03 33 eller skrive til os på info@gjestehuz.dk. Vi glæder os til at få besøg af dig.

Tines Gjestehûz er for dig, der gerne vil opleve noget mere personligt end et typisk hotel.

​

Bag pensionatet står Tine, der sørger for at skabe en god og personlig atmosfære, så det er mere end blot et sted at overnatte.

​

En afslappet stemning, hjemmelavet morgenmad med Fair Trade og økologiske produkter samt lejlighedsvis aktiviteter og koncerter i haven er med til at gøre pensionatet til noget helt særligt, både for børnefamilier, livsnydere og forretningsfolk.

​

De 19 værelser har plads til ca. 40 gæster og du kan leje hele stedet, hvis du vil holde fødselsdag eller fest. Bemærk, at Tines Gjestehûz er åbent hele året!​

Bestil sommerferien 2019 nu!

​

Vi tilbyder ophold med sjæl i et hyggeligt og

uformelt miljø ! Vi holder åbent hele året og vi er

et godt alternativ for erhvervsrejsende.

​

Vi er også gode til at sørge for jer, mens I holder jeres møder eller kurser her.​

​

Kontakt os via mail info@gjestehuz.dk eller telefon 56 48 03 33

KONTAKT

Tines Gjestehûz

CVR: 31307082


Strandvejen 49
DK - 3770 Allinge


Telefon: (+45) 56 48 03 33